Selasa, 16 Disember 2014

Selasa, Disember 16, 2014
Pereka Fesyen Kena Santau? | Wah...ingatkan zaman la ni dah kurang la bende-bende khurafat macam ni...rupanya masih ada lagi ekk...Al kisahnya seorang pereka fesyen yang bermulut laser/becok dikatakan mendapatkan rawatan perubatan Islam yang terkenal di Kuala Lumpur kerana merasakan dirinya telah disantau. Ikuti laporan seterusnya dibawah....

Pereka Fesyen Kena Santau?
Kalau ikut statement Cik Pang kat bawah ni...
"Ini kerana, pereka fesyen selebriti itu sebelum ini bermulut lancang dan sering menggunakan media untuk membelasah artis yang tidak mahu memakai bajunya di majlis penganugerahan.

Bukan itu saja, dia turut terkenal dengan kaki cari gaduh. Pantang ada saja rasa tidak puas hati, pasti dia akan melancarkan perang psikologi sehingga wujud permusuhan dengan orang terbabit.

Mungkin juga kerana sikapnya begitu, ada pihak terkena dan tidak berpuas hati mengambil jalan singkat bagi membalas dendam.

Pereka Fesyen Kena Santau?

#Huh...tak berani admin nak tunjuk sesapa....kita tunggu je klau ada penjelasan dari media nanti ekk...tapi rasa-rasanya macang bule cang jerrr....:)

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/16087


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.