Ahad, 28 Disember 2014

Ahad, Disember 28, 2014
Wajah 6 Orang Anak Suami Isteri Mangsa Lemas | Inilah wajah enam orang anak pasangan suami isteri, Suhaimi Awang, 37 dan Nur Hayati Sulong, 37 yang lemas dihanyut banjir selepas bot yang mereka naiki bersama-sama tiga anggota bomba dan tiga mangsa banjir lain terbalik selepas terperangkap dalam pusaran air ketika dalam perjalanan ke Pusat Pemindahan di SK Geliga pada Rabu lalu.

Wajah 6 Orang Anak Suami Isteri Mangsa Lemas

Anak-anak pasangan itu adalah Nor Syafiqah Syahira,12 Nor Izzah Insyirah,11 Muhammad Irfan Irsyad,9 Nor Intisar Iedikar,6 Muhammad Aqil Amsyar,4 dan Nor Adifa Arissa, 4 bulan.

Jasad Suami Isteri Akhirnya Di Satukan


Tangisan anak mangsa ketika menatap jenazah ibu mereka
#Semoga mereka tabah menerima dugaan yang maha berat ini...Ya Allah kurniakanlah kekuatan kepada kesemua anak yatim piatu ini...sayu sungguh hati ini melihatnya. Apapun bersyukur juga kerana sekurang2nya mereka akan tahu dimana mahu mencari pusara ibubapa mereka. Al Fatihah buat Suhaimi Awang dan Nur Hayati Sulong.
sumber
http://www.utusan.com.my/galeri-foto/wajah-anak-anak-pasangan-suami-isteri-mangsa-banjir-bot-terbalik-1.41606


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.