Khamis, 1 Januari 2015

Khamis, Januari 01, 2015
15 Di Tahan Sedia Khidmat "Susuan Badan" Untuk Lelaki Dewasa | Polis China menahan 15 orang yang terbabit dengan laman web yang berkait dengan perkhidmatan menyediakan susu badan untuk lelaki dewasa.

15 Di Tahan Sedia Khidmat "Susuan Badan" Untuk Lelaki Dewasa

Laman web itu menghubungkan ibu muda dengan lelaki yang ingin menyusu terus dari "susu gantung original" mereka.

Pegawai di beberapa bandar raya di China, termasuk Beijing, Hebei, Hubei dan Jiangxi sebelum itu membongkar dua sindiket pelacuran yang menawarkan khidmat berkenaan.

Menurut seorang ibu muda berusia 23 tahun yang terbabit dalam sindiket berkenaan, ahli laman web terbabit membayar 40,000 yuan (RM22,000) sebulan untuk mengakses pangkalan data wanita yang menawarkan khidmat menyusu badan, membabitkan susu saja.

Bagaimanapun, bayaran tambahan sebanyak 10,000 yuan (RM5,600) akan membolehkan mereka mengakses satu lagi laman yang menyediakan perkhidmatan menyusu dan s@ks.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/20593


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.