Jumaat, 23 Januari 2015

Jumaat, Januari 23, 2015
Ayu Damit Dedah Gambar Anak Ke 3, Syed Aqif Najmi | "Terima kasih kerana menjadi seorang suami yang sangat menyayangi kepada saya dan anak. Menjadi tulang belakang hidup saya, menjadi suami yang soleh, memahami dan semoga hidup kita dirahmati serta diberkati Tuhan selalu. Cinta dan sayang saya hingga ke jannah," tulisnya di Instagram.

Ayu Damit Dedah Gambar Anak Ke 3, Syed Aqif Najmi

Ayu Damit berkongsi gambar anak ketiganya yang dilahirkan 10 Januari lalu di laman Instagram miliknya.

Anak ketiganya yang diberi nama Syed Aqif Najmi itu dilahirkan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Kuala Lumpur.

Ayu Damit Dedah Gambar Anak Ke 3, Syed Aqif Najmi

Gambar itu dimuatkan sebagai hadiah istimewa ditujukan kepada suami tersayang, Syed Fauzi Syed Baharuddin yang menyambut hari lahirnya hari ini.

Bagaimanapun, dia tidak dapat meraikan hari lahir suaminya itu disebabkan masih berpantang.

Sebelum ini, menerusi perkahwinan dengan Syed Fauzi Syed Baharuddin, beliau ini dikurniakan dua orang anak, masing masing lelaki dan perempuan berusia enam tahun serta empat tahun.

Ayu Damit Dedah Gambar Anak Ke 3, Syed Aqif Najmi

sumber
http://www.bharian.com.my/node/30614


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.