Khamis, 22 Januari 2015

Khamis, Januari 22, 2015
Bilik Rawatan Chef Wan RM3,800 Semalaman | Fuhh....besar jugak nilai RM3,800 bagi sebuah bilik rawatan hospital yang bertaraf "presidential suite room" ekk...Itulah yang dikongsi Chef Wan kepada peminatnya di Instagram. Kami tak kata Chef Wan berlagak...cuma sebagai orang yang lebih tua dan dah banyak makan garam...dia berkongsi sesuatu yang dirasakannya baik untuk semua....perlindungan insuran...yup..itulah sebenarnya maksud Chef selebriti kita nih.

Bilik Rawatan Chef Wan RM3,800 Semalaman

Selain itu, wad "presidential suite room" yang suasananya umpama hotel mewah ini turut mempunyai dua peti sejuk, tiga peti televisyen, ruang tamu dan juga seorang pembantu.

"My presidential suite room at the Gleneagle hospital is like a hotel pulak.It has its own office, two kitchen area siap dua peti sejuk and 3 TV.Bedroom, Living and asst or Maid TV area jugak.
I was told all for rm$3,800.00 a night.When i was told mula2 almost nak jatuh pitam terus.
Tapi my wonderful AIA Insurance will take care of all that lah.
Jika tidak saya sewa maid room tu sahaja lah.
This is the beauty of having a good medical coverage.
U will never know your rainy days.
Sedia kan payung sebelum hujan kan.
Thank you to my wonderful friend Puan Laila Johari from AIA Insurance that always take care of my insurance need.
When u are sick u also want abit of style and glamour which u are accustomed with.
Tak kan holiday sahaja nak tidur di hotel best2 5 star sahaja.
Jika sakit pun mesti selesa.
Especially if u worked superhard for your money.
So jangan rasa kedekut untuk membeli insurance medical tau.
Its for yr own good and family.
Nasihat org tua yg dah lama makan garam.

Bilik Rawatan Chef Wan RM3,800 Sehari
Bilik Rawatan Chef Wan RM3,800 Sehari


Hihihi....semoga cepat sembuh ye Chef Wa...boleh la berlaser2 lagi lepas nih...


sumber
http://instagram.com/chefwan58


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.