Jumaat, 2 Januari 2015

Jumaat, Januari 02, 2015
Black & Cira Senang Hati Tunggu Surat SAMAN RM500K | Kisah Black Hanifah dan isterinya Cira bakal disaman sebanyak rm500,000 oleh pengurus/perunding perkahwinan menjadi semakin hangat apabila pengurus tersebut yang mendakwa kebelakangan ini Black semakin kerap menyerang mereka dan ia memberikan impak buruk kepada bisnes pengurus tersebut.

Black & Cira Senang Hati Tunggu Surat SAMAN RM500K

Namun begitu, menerusi Instagram Black dan Cira, mereka dengan senang hati menunggu surat saman yang didakwa akan dihantar oleh pengurus tersebut tidak lama lagi.

Tulis Black di Instagramnya,

"Walaikumsalam!!!Jumpa dimuka pengadilan..aku sambut tanganmu dengan ikhlasnye.."

Black & Cira Senang Hati Tunggu Surat SAMAN RM500K

Namun Cira lebih lantang berbanding suaminya....

"Xperlu melalak sana sini. Klo professional, diam and amik peguam saja.. Xperlu nk cari cheap publisiti nak masuk paper.. Muak!! @norsharlina72"

Black & Cira Senang Hati Tunggu Surat SAMAN RM500K

Dan satu lagi.....

"Alalala comel ja nk saman, dengaq artis ja nk saman,nk saman...? Harap x separuh jalan la kes ni ek LINA? Goodluck @nors#####72 ! Hai @niksyafiq87"

Black & Cira Senang Hati Tunggu Surat SAMAN RM500K

Para peminat pula dilihat menyokong tindakan kedua-dua pasangan suami isteri ini. bukan kerana si Black tu artis...tetapi kerana ada yang mendakwa mereka juga pernah menjadi mangsa kepada syarikat perunding perkahwinan ini.
sumber
http://instagram.com/black_hanifah
http://instagram.com/cirakhairy


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.