Jumaat, 16 Januari 2015

Jumaat, Januari 16, 2015
Diana Rafar Muat Naik Gambar Bersama Zamarul Seminggu Sebelum Fail Perceraian | "Tak kan jumpa lelaki dan suami terbaik mcm @zamarulhisham93 tetap dihati..." Begitulah kapsyen pada Instagram Diana Rafar pada 8 Januri 2015 lalu sebelum dia memfailkan perceraian di Mahkamah di Shah Alam semalam.

Diana Rafar Muat Naik Gambar Bersama Zamarul Seminggu Sebelum Fail Perceraian

Diana Rafar ketika itu memuatnaik dua keping gambar dengan satu lagi tulisnya hadiah buat peminat/follower yang selalu meminta gambar dia dan suami di Instagramnya.

Diana Rafar Failkan Perceraian Terhadap Zamarul

Ketika ini para netizen yang terkejut dengan berita itu bertubi-tubi meminta Diana memikirkan semula keputusannya memfailkan perceraian di mahkamah.

Diana Rafar Muat Naik Gambar Bersama Zamarul Seminggu Sebelum Fail Perceraian

Namun, rahsia dan apa yang dialami sepanjang melayari alam rumahtangga mereka tiada siapa yang tahu.

Rumahtangga mereka dikatakan telah lama bergoyang, namun mampu bertahan hingga ke saat dimana Diana akhirnya terpaksa menyerah kalah dengan memfailkan perceraian tersebut.

Diana Rafar Muat Naik Gambar Bersama Zamarul Seminggu Sebelum Fail Perceraian

Apapun, semoga ada jalan untuk mereka membaiki kesilapan lalu dan ramai peminat berharap pasangan ini tidak akan berpisah.

sumber
http://instagram.com/dianarafar

0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.