Selasa, 20 Januari 2015

Selasa, Januari 20, 2015
Erra Fazira Bengang Bila Peniaga Online Guna Wajah | Erra Fazira menerusi laman Instagramnya mengamuk apabila peniaga online yang tidak bertanggungjawab menggunakan wajahnya (juga wajah Siti Nurhaliza) untuk memperdaya pembeli.

Erra Fazira Bengang Bila Peniaga Online Guna Wajah

"TOO MUCH!!!!
Mereka mencabar pihak berkuasa dan membodohkan pengguna dengan penipuan terang terangan ini... harap org ramai tidak terpedaya.. tq @bersamaerra"

Menurut keterangan iklan pelangsing badan itu, Erra Fazira hilang 15 kg apabila menggunakan produknya sedangkan Erra sendiri tidak tahu apapun mengenai perkara tersebut.

Erra Fazira Bengang Bila Peniaga Online Guna Wajah

Bagi admin memang patut bila Erra mengamuk, tambah pula kapsyen yang digunakan agak melampaui batas dengan menggunakan Siti Nurhaliza sebagai lawan Erra.

Memang ramai yang boleh meneka kaun dan iklan ini adalah palsu....namun yang paling dibimbangkan bila ada pengguna/pembeli yang terpedaya menghubungi Erra atau Siti kerana terdapat masaalah dengan ubat tersebut...hurmmm.

sumber
http://instagram.com/errafazira/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.