Selasa, 27 Januari 2015

Selasa, Januari 27, 2015
Gadis Ni Geli Bila Tengok Azmi Caliph Buskers di AJL29? | Hurm...tak sangka kan....dalampada ramai orang mengagumi bakat yang ada pada Azmi, penyanyi kumpulan Caliph Buskers yang dijemput khas sewaktu AJL29 haritu, ada juga spesis manusia yang berasa geli melihat keadaan Azmi.

Di bawah ni merupakan paparan yang kami ambil dari Instagram Mas Idayu tentang seorang wanita menggunakan nama Sarah, siap bertudung bagai menulisdi Twitternya,

"Geli lak tengok penyanyi Mojo ni,#AJL29"

Gadis Ni Geli Bila Tengok Azmi Caliph Buskers di AJL29?

Perkara ini dimuatnaik Mas Idayu menerusi laman Instagramnya. Tulis Mas Idayu,"Manusia Oh Manusia.. #Repost from @norfateney.imanie_nfi with @repostapp — Ya Allah ... ada juga manusia macam nie ??? tak tahu nak kata apa !!!"

Apapun, sama-sama kita berdoa semoga pengguna sosial yang menggunakan nama Sarah terus diberi hidayah dan rahmat olehNYA supaya dia tersedar dari kejahilannya itu. Insyaallah....


sumber
http://instagram.com/p/yBltCkyBEw/?modal=true


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.