Ahad, 25 Januari 2015

Ahad, Januari 25, 2015
Komen Ikhlas Sharnaaz Ahmad Di Balas ****** Oleh Shila Amzah?? | “Kita baling bunga pada dia, dia baling **** pada kita. Nak buat apa, kan? Itu cara dia. Saya tak nak tengok kawan-kawan saya jatuh. Shila sudah berada pada satu tahap yang sangat-sangat tinggi. Saya dan keluarga saya semua sokong dia,” ulas Sharnaaz Ahmad.

Ketika persembahan Shila Amzah dengan lagu Masih Aku Cinta di pentas Anugerah Juara Lagu ke 29 (AJL 29) baru baru ini, Sharnaaz Ahmad ada memuatnaik status mengucapkan tahniah buat penyanyi itu atas persembahan hebat beliau, walau belum diumum naib juara.

Komen Ikhlas Sharnaaz Ahmad Di Balas ****** Oleh Shila Amzah

Status Twitter Sharnaaz Ahmad tersebut bagaimana pun telah dipadam selepas mendapat reaksi bercampur daripada para peminat yang mula berspekulasi sesama mereka.

Melalui program Melodi sebentar tadi, Sharnaaz Ahmad telah memberikan komen beliau berkaitan ‘komen balas’ yang dibuat oleh Shila Amzah menerusi Instagram beliau yang mengubah lirik lagu Masih Aku Cinta kepada Tidak Aku Cinta — balasan terus kepada status pelakon itu.

Komen Ikhlas Sharnaaz Ahmad Di Balas ****** Oleh Shila Amzah

Pelakon ini juga berkata yang status Twitter itu dimuat naik bukan satu cubaan untuk memikat hati Shila Amzah kembali seperti yang didakwa segelintir peminat.sumber
http://www.rotikaya.com/sharnaaz-ahmad-kita-berikan-bunga-pada-dia-dia-baling-pada-kita/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.