Khamis, 15 Januari 2015

Khamis, Januari 15, 2015
Komen Panas Johan Tentang Kumpulan Virus | Persembahan kumpulan Virus di Maharaja Lawak Mega 2014 diketahui ramai kurang menyengat dan sering menghampakan juri dan penonton yang rata-rata meletakkan harapan tinggi.

Komen Panas Johan Tentang Kumpulan Virus

Ekoran itu, peratus undian yang diterima Virus semakin menurun dan ada ketikanya mereka tidak berapa dalam Top 4.

Johan Raja Lawak yang ditemui media sempena majlis cukur jambul dan harijadi anaknya sempat memberikan komen pedas kumpulan Virus yang nyata mengejutkan.

Pengantin Baru di Majlis Doa Selamat Anak Johan & Ozlynn?

Diusik soalan mengenai pasangannya, Zizan yang kini bertanding dalam Maharaja Lawak Mega 2014 bersama Tauke dan Yus dalam kumpulan Virus, Johan ketawa sambil memberi pendapat peribadi.

"Saya lihat Virus belum ada keserasian sehinggalah pada persembahan minggu kesembilan baru ada perubahan. Mereka ada idea dan konsep lawak tapi keserasian belum muncul sepenuhnya. Apapun saya percaya mereka mampu buat yang terbaik dan layak ke pentas akhir," katanya.

Gambar Baby Chantiq Hanania Anak Johan & Ozlynn

sumber
http://www.isusemasa.org/2015/01/akhirnya-johan-raja-lawak-beri-komen.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.