Isnin, 26 Januari 2015

Isnin, Januari 26, 2015
Mas Idayu Cekik & Tolak Wartawan Zuan Azmi | Baru nak reda dengan kes mengamuk kat peserta Mentor Legend, Mas Idayu buat hal lagi apabila dilaporkan mencekik dan menolak wartawan gosip yang terkenal dengan tag linenya "Bikin Panas", Zuan Azmi.

Mas Idayu Cekik & Tolak Wartawan Zuan Azmi

Menurut laporan dari rotikaya, Mas Idayu dikatakan telah mencekik dan menyerang Zuan Azmi ketika rehearsal dijalankan dan Mas Idayu telah diberi nasihat untuk tidak mengulanginya ketika siaran langsung namun perkara itu tidak diendahkan.

Mas Idayu Cekik & Tolak Wartawan Zuan Azmi

“Sebab dia perempuan, kalau dia lelaki memang saya sudah lawan balik sebab saya diajar untuk hormat perempuan. Bukan setahun dua jadi artis, masih tidak tahu untuk bersikap professional apabila asyik dikenakan soalan panas,” ujarnya.

Mas Idayu Cekik & Tolak Wartawan Zuan Azmi

Dan untuk mengelakan dari peristiwa sama berulang atau lebih tepat seringkali kena buli dibelakang pentas, Zuan Azmi menerusi Mentor yang terkini dilaporkan telah membawa bodyguard untuk cegah rintang keselamatan dirinya...wuhhh...jangan tak cayaa...hahaha

sumber
http://www.rotikaya.com/mas-idayu-cekik-serang-hos-mentor-legend/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.