Jumaat, 16 Januari 2015

Jumaat, Januari 16, 2015
Punca Shila Amzah Tarik Diri Dari ABPBH 2104 | Apa kes tetiba Shila Amzah mengumumkan penarikan diri dari menyertai Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014 di konti HotFM?

Punca Shila Amzah Tarik Diri Dari ABPBH 2104

Ini kata Shila Amzah ketika di temubual di konti HotFM,"Saya telah membuat keputusan untuk tidak menyertai ABPBH pada kali ini tapi dalam masa yang sama ingin berterima kasih jugalah kerana senaraikan nama saya (dalam pencalonan),”

Malah menerusi kapsyen Shila sendiri di laman Instagramnya, team beliau menarik diri dari menyertai sebarang pertandingan berikutan konflik dengan pihak media baru-baru ini.

"Shila amzah entertainment berhad, have decided not to take part on this year's Anugerah bintang popular berita harian due to the conflicts with SOME of the media :)"

Now dah jelas punca sebenar mengapa Shila Amzah menarik diri dari pertandingan tersebut. Walaupun begitu Shila tidak menolak menyertai mana-mana pertandingan dimasa akan datang.

Sebagaimana yang diketahui, Shila Amzah bersama bapanya ND Lala telah terbabit dalam satu pertelagahan bersama pihak media tempatan baru-baru ini.

Sehingga kini nama Shila Amzah masih lagi sepi dari liputan media terutamanya media hiburan.

Dalam senarai awal yang telah dikeluarkan untuk ABPBH 2014, Shila Amzah telah tercalon untuk kategori Penyanyi Wanita Paling Popular. Ikuti seterusnya kenyataan beliau dibawah....sumber
http://www.rotikaya.com/shila-amzah-menarik-diri-dari-persaingan-abpbh-2014/
http://instagram.com/hotfm976/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.