Isnin, 19 Januari 2015

Isnin, Januari 19, 2015
Respon Ainan Tasneem Berjalan Pegang Tangan | Huh...ada-ade je gosip ni sekarang ekkk....Paling terkini tentang Ainan Tasneem yang dikatakan berjalan bersama kekasih dengan berpimpin tangan dan bermesra dengan kekasihnys didalam kereta selama 45 sebelum beredar...Ikuti respon Ainan Tasneem tentang gosip ini dibawah....

Respon Ainan Tasneem Berjalan Pegang Tangan

Astaghfirullahalazim.. Mengucap panjang ja baca artikel ni. Siap boleh tersenyum lagi. Haha. Seriously awk si penyebar fitnah? Kalau betul lah cerita ni kann.. Kalau betul sangat apa yg awk tulis kt email ni..

Awk nampak sy berpegangan tangan, dan buat benda tak elok 45 min dalam kereta dan awk perhatikan sy slama sejam hanya utk tgk sgala kelakuan sy, kenapa awk tak tangkap gambar je awkk??

Kenapa tak record ja video bagi satu malaysia tengok?? Hahaha. Sbb cerita awk tak betul kan?

Kenapa berani hantar email ja dekat wartawan utk burukkan nama sy tnpa sbarang bukti?Dannnn kalau betul cerita yg awk ckp ni betul, kenapa awk tak terjah sy disaat sy sedap2 berpegangan tangan dengan lelaki sy tu supaya sy realize yg sy brada di dunia nyata sebenarnya?

Knp ya? Knp gigih awk stay dan tengok sgala aksi sy hanpir sejam kononnya tanpa tgkap sbarang bukti dan lepas tu hantar email supaya keluar di surat khabar? Awkkk...

Sy mmg la bukan artis yg popular, tp dekat perlis tu boleh dikatakan ramai la yg kenal sy ramai yg tegur sy stiap kali bjumpa..

Gigih pulak sy nk burukkan imej sy sendiri di hadapan khalayak ramai? Sy ni ada maruah awk..

Sy mesti la nk jaga imej sy dan maruah keluarga sy.. Allahh.. tkpe la sy doa yg baik2 je utk awk.. Sy tatau knp awk benci sgt kat sy smpai kena buat cerita mcm ni, terima kasih.. Byk pahala sy..

Alhamdulillah :) ehhh ke awk saja nak naikkan nama sy disaat2 tengah pemilihan utk ABPBH ni? Pandai awk plih masa ya. Awk saja nak bg nama saya tercalon dalam snarai artis penyanyi wanita popular ke? Hahaha burnnn!

sumber
http://instagram.com/ainantasneem92/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.