Khamis, 29 Januari 2015

Khamis, Januari 29, 2015
Sharnaaz & Anis Putus Cinta? | Baru baru ini, Sharnaaz Ahmad pula memuatnaik sesuatu di akaun Instagram beliau dengan kata-kata seolah beliau kini sudah melepaskan seseorang yang rapat dalam hidupnya untuk pergi bebas dan ramai mengandaikan individu itu adalah Anis al-Idrus.

"Terbanglah, bebaslah. Cahaya pasti ‘kan kau temui. Semoga Allah berkati keluargamu yg dikasihi. Kebahagian bukan di tangan aku, tetapi di dunia yg bebas"

Sharnaaz & Anis Putus Cinta?Sejak isu twitter antara Sharnaaz Ahmad yang mengucapkan tahniah kepada bekas teman wanitanya Shila Amzah, ramai pula yang menyangka mungkin antara mereka sudah saling bermaafan.

Sejak twitter tersebut berlegar-legar menjadi spekulasi, timbul pula kisah kekasih hati si Sharnaaz iaitu Anis al-Idrus yang tiba-tiba memadamkan semua gambar-gambar pelakon tersebut di laman instagram miliknya.

 “Terbanglah, bebaslah. Cahaya pasti ‘kan kau temui. Semoga Allah berkati keluargamu yg dikasihi. Kebahagian bukan di tangan aku, tetapi di dunia yg bebas,”

Kesemua ini menguatkan lagi teori dan spekulasi pasangan ini kini dalam masalah.

Adakah Anis berasa cemburu kerana ucapan tahniah Sharnaaz itu? Hurrmmm....tak mungkin...pasti ada sebab lain.

sumber
http://era.fm/Zon-Interaktif/Interaktif/Gosip-Mossip-Mak-Jemah/Lihat-Gosip.aspx?arc=8233&sec=78


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.