Selasa, 20 Januari 2015

Selasa, Januari 20, 2015
Status Sedih Aril Pilus Kepada Arwah Abang | Aril Pilus, adik kepada Izwan Pilus memuatnaik sekeping gambar ke laman Instagram dengan ucapan menyayat hati, 11 jam lepas.

Status Sedih Aril Pilus Kepada Arwah Abang

#AlFatihah pejam celik dah #3thn kau takde bang,  sesaat pon aku tak pernah lupa muka kau, suara kau, nyanyian kau, perangai kau, menyakat kau dan semua2 kau lah, sesaat pon tak pernah..dan TAK AKAN PERNAH LUPA PESAN KAU..  i love you abg wan, aku rindu nak peluk kau, nak hug ketat2~ nak cium kau abg wan.. Moga di tempatkan dikalangan org yg beriman abg, aku janji aku takkan sia2kan mak dgn ayah.. I love you brother, tunggu aku ye bang..

Status Sedih Aril Pilus Kepada Arwah Abang

Allahyarham Izwan Pilus atau nama sebenar, Khairil Izwan Pilus kembali ke rahmatullah pada 20 Januari 2012, dan hari ini genap tiga tahun pemergian beliau.

Allahyarham, penyanyi lagu Kembali Senyum mengembuskan nafas terakhirnya kira-kira jam 6.15 petang, di sebuah hospital di Ampang, disyaki akibat jangkitan kuman di dalam darah.

Status Sedih Aril Pilus Kepada Arwah Abang
Aril Pilus ketika menziarahi mangsa banjir
Semoga arwah ditemptkan bersama-sama orang yang beriman.

sumber
http://www.sinarharian.com.my/hiburan/aril-tunggu-aku-ye-bang-1.352355


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.