Selasa, 27 Januari 2015

Selasa, Januari 27, 2015
Teka Teki Kucing, Lisa Surihani Mengandung | Hurmm...semalam keypoh sikit tentang kisah Lisa Surihani mengandung.-->Lisa Surihani Dah Mengandung?.

Teka Teki Kucing, Lisa Surihani Mengandung

Jenjalan kat Instagram Lisa pulak tetiba rasa pelik sebab ade gambar kucing comel yang nampak dua biji mata yang bulat saja tanpa sebarang tulisan, cuma disertakan dengan icon segan/malu??

Jadi bila melihat komen peminat, rata-ratanya bertanyakan tentang kisah mengandung tu.

Tambah menarik apabila peminat meneka yang Lisa Surihani sememangnya dah mengandung cuma la ni agak "malu-malu kucing" untuk menyatakan hal sebenar. Memang logik jugakkan...

Apapun tekaan peminat, nampaknya Lisa hanya memeratikan jer...benar atau tidak gosip hari minggu tu, kita sama-sama doakan agar Lisa Surihani dan suaminya Yusry KRU tetap sihat dan satu hari nanti dikurniakan cahayamata/waris seperti keluarga yang lain, insyaallah.

#Bawah ni ucapan Lisa Surihani buat arwah bapanya....hurmmm..Al Fatihah.

Teka Teki Kucing, Lisa Surihani Mengandung

"Arwah Daddy would have been 68 today. His birthdate matches mine. :) Al-Fatihah. Specially for our Daddy-cool."

sumber
Instagram Lisa Surihani 


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.