Ahad, 18 Januari 2015

Ahad, Januari 18, 2015
Video: Staff KFC Bergaduh Depan Pelanggan Dalam Premis KFC | Berikutan penyebaran satu video yang memaparkan aksi pergaduhan staff KFC di dalam premisnya baru-baru ini, pihak KFC telah tampil meminta maaf atas insiden terbabit.

Video: Staff KFC Bergaduh Depan Pelanggan Dalam PremisKFC

Menurut dari kenyataan maaf yang dimuat naik melalui laman Facebook rasmi KFC Malaysia itu, kejadian berlaku di KFC Jalan Raja Laut dan pihak KFC turut menyatakan kekesalan keatas insiden.

Menurut penyiasatan awal dari pihak KFC sendiri, insiden yang berlaku di antara dua adik beradik itu berpunca dari hal peribadi.

Video: Staff KFC Bergaduh Depan Pelanggan Dalam PremisKFC

Video yang berdurasi selama 37 saat dipercayai telah dirakam oleh salah seorang pelanggan yang berkunjung di premis berkenaan.

Didalam video tersebut kelihatan seorang staf perempuan mengeluarkan kata-kata kesat kepada salah seorang staf yang berada disebalik dinding di bahagian dapur premis tersebut.

Selain itu terdapat juga adegan sepak menyepak berlaku dimana seorang staff lelaki dilihat memberi aksi 'flying kick'.

Di laman sosial pula, orang ramai mempersoalkan etika di tempat kerja staf-staf berkenaan yang dikatakan tidak professional kerana bertindak sedemikian dihadapan pelanggan.sumber
http://www.siakapkeli.com.my/2015/01/video-staf-kfc-jalan-raya-laut-bergaduh.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.