Selasa, 27 Januari 2015

Selasa, Januari 27, 2015
Yassin Senario Mahu Selesai Hutang RM30,000 | Yassin Senario dilaporkan bersedia memberi kenyataan hanya selepas isu tertunggak hutang sewa rumah lebih RM30,000 selesai.

Yassin Senario Mahu Selesai Hutang RM30,000

Menurut kata isterinya, Farah Wahida Maharidan, suaminya memerlukan sedikit masa untuk berhadapan dengan media kerana pada masa ini dia dalam proses untuk menyelesaikan perkara tersebut dengan pihak tuan rumah secara baik.

"Kami memang memilih untuk tidak beri apa-apa kenyataan buat masa ini dan Insya-Allah apabila semuanya sudah selesai dia (Yassin) akan buat satu sidang media dalam masa terdekat ini.

"Sekarang dalam proses untuk menyelesaikan perkara tersebut secara baik," ujarnya.

Farah berkata demikian ketika diminta mengulas tentang kegagalan pelawak itu untuk menyelesaikan tunggakan sewa rumah lebih daripada RM30,000.

Tak Bayar Sewa, Barang Rumah Yassin SYJ Kena Lelong

Kegagalan Yassin, 37, membayar RM1,450 sebulan menyebabkan tuan rumah berkenaan naik angin lalu melelong segala barangan milik pelawak itu.

Sementara itu, Farah berkata, Yassin kini berada dalam keadaan tertekan dan belum bersedia untuk memberi pendedahan dan menjelaskan perkara itu.

"Ya, keadaan dia sihat cuma agak sedikit tertekan dengan perkara ini dan belum bersedia untuk bertemu dengan sesiapa.

"Tentang tunggakan itu ada sedikit salah faham antara kami dan tuan rumah dan ia sedang diselesaikan secara baik," ujarnya.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/01/27/yassin-selesai-cara-baik/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.