Ahad, 22 Februari 2015

Ahad, Februari 22, 2015
1 Parah, 2 Kumpulan Gaduh Di Klang : “Kejadian itu bagaikan seperti aksi dalam filem apabila mangsa diserang di tengah orang ramai di hadapan panggung wayang menggunakan parang,” kata saksi kejadian yang enggan dikenali menceritakan kejadian seorang lelaki warga asing berusia 31 tahun parah ditetak di sebuah pasar raya, di Klang, malam kelmarin.

1 Parah, 2 Kumpulan Gaduh Di Klang

Saksi, pengawal keselamatan di situ berkata, sebelum kejadian, berlaku pertengkaran mulut antara dua kumpulan berkenaan sebelum ia berakhir di hadapan panggung wayang apabila mangsa ditetak.

“Mangsa berlari ke arah orang ramai bagi mengelak diserang suspek, namun suspek bertindak berani menetak mangsa manakala rakan mangsa melarikan diri,” katanya, semalam.

Terdahulu, dua kumpulan tersebut bertengkar di pusat karaoke dan berlarutan hingga di hadapan panggung wayang di pusat beli-belah berkenaan.

Dua kumpulan terbabit dikatakan bersedia untuk bergaduh, malah suspek berusia 30-an turut membawa parang ketika mengadakan perbincangan.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/32385?


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.