Isnin, 16 Februari 2015

Isnin, Februari 16, 2015
Ancam Mahkamah, Nora Danish Akan Buat Laporan Polis | Berikutan gambarnya telah dipaparrkan ketika kumpulan Anak Muda Malaysia mengancam untuk menerang bangunan mahkamah Malaysia menggunakan mercun, Nora Danish dilaporkan telah membuat laporan polis.

Ancam Mahkamah, Nora Danish Buat Laporan Polis

"Berita ini saya dengar melalui rakan tengah hari tadi. Saya sendiri sudah menonton video berkenaan. Jelas mereka tidak menyebut nama saya. Malah perkara yang dibualkan juga tiada kena mengena dengan saya.

"Cuma kelihatan di dalam video itu gambar saya dipegang oleh mereka. Saya tak mahu komen lebih-lebih. Cuma yang saya boleh katakan saya akan buat laporan polis sekejap lagi," katanya kepada pihak media.

Video: Anak Muda Malaysia Ancam Serang Mahkamah Rabu Ini

Kumpulan tersebut memuatnaik video menggunakan ID - ISIS Malaysia 69 (komando la kononnya tu) mengancam untuk membakar mercun di mahkamah pada jam 11.30 malam bertarikh 18 Februari ini.

Kami percaya, pihak polis telah mengerakkan tenaga risik mereka dan kita akan lihat hasilnya tak lama lagi.

sumber
http://www.bharian.com.my/node/35321


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.