Khamis, 26 Februari 2015

Khamis, Februari 26, 2015
Gaduh & Pancung: Bukan Berlaku Di Klang | Polis Klang Selatan menafikan penyebaran gambar kepala dua lelaki yang didakwa dipenggal di daerah itu adalah anggota kongsi gelap yang terbabit dalam pergaduhan baru-baru ini.

Gaduh & Pancung: Bukan Berlaku Di Klang

Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Kamarul Zaman Mamat berkata, semakan mendapati tiada kejadian seumpama itu berlaku di daerah berkenaan.

Menurutnya, setakat ini keadaan di daerah Klang masih terkawal dan anggota polis ditempatkan dalam keadaan bersiap sedia jika berlaku sebarang kekecohan.

"Gambar yang disebarkan itu tidak benar dan ia hanya akan mengundang rasa bimbang masyarakat setempat.

"Saya juga menasihatkan orang ramai agar tidak terpengaruh dan tidak terus menyebarkan gambar palsu itu kerana mereka yang didapati menyebarkan maklumat palsu bakal berdepan tindakan undang-undang," katanya.

Gambar yang tersebar menunjukkan dua kepala lelaki dipenggal dan kejadian itu didakwa berpunca daripada pergaduhan antara dua kumpulan kongsi gelap di daerah ini baru-baru ini.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/33079#sthash.fUOVZelm.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.