Jumaat, 27 Februari 2015

Jumaat, Februari 27, 2015
Ibu Zizan Sedih Anak Di Fitnah Teruk | Ibu mana yang tidak sedih apabila anak sendiri tidak habis-habis menjadi mangsa tohmahan masyarakat malah dalam masa yang sama tidak habis-habis dihurung kontroversi.

Ibu Zizan Sedih Anak Di Fitnah Teruk

Menerusi Harian Metro, ibu Zizan Razak, Anai Ibrahim meluahkan rasa sedih dengan perkara/fitnah yang menimpa anaknya.

“Ibu tak tahulah kenapa ada yang dengki dan iri hati dengan Zizan sampai sanggup buat cerita macam itu? Sedangkan tuduhan itu semuanya penipuan semata-mata. Ibu nak jelaskan ibu tak pernah buat macam itu (muat naik gambar dan beri pembayang menyukai wanita berkenaan)”

“Macam ibu cakap tadi ada banyak lagi gambar orang lain (termasuk peminat perempuan) bersama Zizan dan ibu, tapi kenapa dia yang dijadikan sasaran untuk buat cerita begitu?”

“Anak ibu itu artis jadi sudah tentu ibu tahu kesannya jika buat perkara (muat naik gambar dan status) begitu. Takkan ibu tak boleh fikirkan benda yang tak cerdik macam itu sampai begini kesannya?” jelas ibu Zizan.

Selain itu, ibunya juga turut memberitahu bahawa Zizan tidak mempunyai sebarang perasaan terhadap wanita tersebut dan hanya bekerja di atas dasar profesionalisme.

sumber
http://www.rotikaya.com/ibu-zizan-razak-sedih-anak-difitnah-teruk/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.