Rabu, 11 Februari 2015

Rabu, Februari 11, 2015
Jep Sepahtu Dedah Pernah Tolak Tawaran Lumayan Stesen TV | Jep Sepahtu membocorkan rahsianya apabila berkata yang dia pernah menolak tawaran lumayan daripada sebuah stesen televisyen yang ingin mengambilnya sebagai artis eksklusif kerana tidak terpedaya dengan wang.


Kata Jep lagi, ia adalah kerana matlamatnya dalam industri seni tanah air bukan kerana wang semata-mata.

"Saya pernah ditawarkan oleh sebuah stesen televisyen dengan nilai yang sangat lumayan tahun lalu tetapi saya tidak tandatangan pun perjanjian itu.

"Keutamaan saya bukan duit dan saya lebih selesa buat perkara yang saya minat sahaja bukan apa yang orang lain minat. Dengan penolakan tawaran itu mungkin ia beri rezeki pada orang lain pula," ujarnya kepada mStar Online.

Tambah Jep, dengan apa yang dia ada kini, dia  sudahpun mampu hidup selesa bersama keluarga.

Tambahnya lagi, dia tidak boleh untuk hidup dalam tekanan terutamanya apabila timbul terlalu banyak berita buruk yang mengaitkan dirinya.

"Hidup saya simple, saya selalu berada di kampung saya di Kulai (Johor) dan kalau ada kerja sahaja saya berada di Puchong, itu pun saya hanya berada di rumah sahaja.

"Kawan betul-betul rapat dengan saya pun tak ramai hanya Shuib dan Angah (Raja Lawak) sahaja, yang lain-lain itu hanya kawan biasa," ujarnya.

Dalam pada itu, ditanya tentang gosip buruk yang dikatakan datang daripada kalangan orang industri, Jep meminta agar mereka bersabar.

Jelas Jep, sampai masanya dia akan berada di bawah tanpa perlu dijatuhkan dengan cara sebegitu.

"Kalau ada yang cemburu dan buat cerita buruk tentang saya, saya nasihatkan agar mereka bersabar. Hidup ini macam roda dan saya akan turun sendiri, tidak perlu jolok-jolok saya," katanya.  

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/02/11/jep-sepahtu/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.