Rabu, 11 Februari 2015

Rabu, Februari 11, 2015
Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak | Maut hanya kerana rasa tak puas hati nasi dibahagikan tak sama banyak, macam tak logik langsung kan....namun, seorang pengguna Facebook telah memuat naik 3 keping gambar warga Nepal yang menyebabkan seorang maut dan seorang lagi parah.

Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak

Warga Nepal sememangnya memakan nasi dengan jumlah yang agak banyak berbanding dengan orang melayu kita..itu pun kalau korang pernah tengok laa..senang citer, beza dengan korang 2x ganda banyaknya...contoh macam gambar nasi kat atas tu laa..

Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak

Melihat kepada gambar nasi yang dipamerkan, admin tak lah rasa nasi tu berbeza banyak sangat kut. Nasik je pun...pelik pulak bila tengok perangai warga asing nih...

Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak

Kejadian berlaku disebuah kantin kilang di Negeri Sembilan...lokasi tepat tidak diketahui.

Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak
Maut Kerana Nasi Tak Sama Banyak

Menurut penulis, kedua-dua warga asing ini sedang mabuk lalu menyebabkan perkara sekecil ini pun membabitkan pergaduhan dan kematian menggunakan besi.

Macam-macam hal la derang nih...beza dua /tiga ulas nasik pun nak gaduh bagai...haishhh...

sumber
FB (dirahsiakan dulu)0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.