Rabu, 4 Februari 2015

Rabu, Februari 04, 2015
Rabecca Nur Islam Bayar Hutang Guna Beg Tangan Palsu | Rebeeca Nur Islam telah menafikan dan enggan menggulas lanjut mengenai khabar angin yang mengatakan dia membayar hutang dengan menggunakan tas tangan berjenama mewah.

Rabecca Nur Islam Bayar Hutang Guna Beg Tangan Palsu?

Difahamkan tas tangan itu palsu dan tidak mempunyai harga kalau dijual dipasaran. Semuanya berpunca dari Rabecca dikatakan telah berhutang dengan sebuah syarikat atau agensi pelancongan.

Rebecca Nur Islam juga enggan memberikan komen mengenai isu itu  ketika ditemu bual oleh wartawan Melodi baru-baru ini.

Dia juga terkejut dari mana datangnya cerita ini, dan kenapa dirinya masih lagi dikaitkan dengan fitnah yang bukan-bukan.

Rabecca Nur Islam Bayar Hutang Guna Beg Tangan Palsu?

Dalam temubual itu, dia turut akui yang dirinya semakin sensitif disebabkan faktor usia. Ye la kan...kalau dah bukan kenapa perlu mengaku....

Sebab mulut orang ni memang sukar ditutupkan, bab-bab mengada-adakan cerita memang ‘power’ tapi tak salah kalau kita lebih berhati-hati.

Apa-apa pun, semoga keluarga Rebecca sekeluarga dirahmati dan dilindungi daripada cerita-cerita yang negative.

sumber
http://www.murai.com.my/gosip/murai-batu/article/articleid/643852/rebecca-nur-islam-bayar-hutang-dengan-tas-tangan-palsu


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.