Isnin, 9 Februari 2015

Isnin, Februari 09, 2015
Shaheizy Sam NAFI Pernah Bercinta Dengan Fazura | Pening gak ahh.....sorang kata ya, sorang lagi kata tak...kekeke...dunia retis kan....macam-macam bole jadi. Hanya bukti sahih je yang akan mengesahkan perkara sebenar.

Shaheizy Sam NAFI Pernah Bercinta Dengan Fazura

Terdahulu, Fazura pernah mendakwa/ mengaku bercinta dengan Shaheizy Sam di dalam rancangan Facing Up to Fazura, kali ini giliran Shaheizy Sam pula untuk menafikan perkara tersebut melalui rancangan Melodi pada hujung minggu lalu di TV3.

Sam dikatakan berdiam diri dan tidak mempedulikan perkara itu namun dia menafikannya dengan alasan penat bekerja malah turut menafikan bahawa Fazura bertepuk sebelah tangan disebabkan sikap Sam sendiri yang memberi bayangan seolah-olah itu sebenarnya yang berlaku.

Shaheizy Sam Enggan Komen Bercinta Dengan Fazura

“Tak adalah, orang cantik seperti itu takkanlah bertepuk sebelah tangan. Cuma bila tiba masanya untuk saya bercerita nanti barulah saya akan bercerita”

“Ia lebih kepada hubungan kawan di mana kami bekerja secara profesional bersama-sama. Bagi orang yang tidak kenal mungkin berasa tidak selesa dengan dia tetapi saya selesa dengan dia dan masih berkawan dengan dia,” katanya.

~ Tak bertepuk sebelah tangan....tapi tak ngaku bercinta...erghhh..tunggu je la kata rasmi dr Sam nti...

sumber
http://www.rotikaya.com/shaheizy-sam-nafi-pernah-bercinta-dengan-fazura/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.