Isnin, 23 Februari 2015

Isnin, Februari 23, 2015
Sharnaaz Nafi Pernah Bercinta Dengan Anis Al Idrus? | Apa perkara sebenar yang mereka cuba selindung tak taulah...cuma baru-baru ini kenyataannya menerusi Melodi, menyatakan dia tidak pernah mempunyai sebarang hubungan cinta bersama pelakon Anis Al-Idrus.

Sharnaaz Nafi Pernah Bercinta Dengan Anis Al Idrus

Kata Sharnaaz menjawab persoalan di Melodi yang lalu, dia tidak boleh mengaku putus cinta kerana dia mendakwa tidak pernah mengaku dia bercinta.

Penjelasan Anis Al Idrus Tentang Cinta Bersama Sharnaaz

"Saya tak pernah pun mengaku pada semua yang saya bercinta. Jadi mengapa saya nak mengaku pula yang saya dah putus? 2015, saya nak fokus kepada kesihatan saya dan karier saya"

Sharnaaz Nafi Pernah Bercinta Dengan Anis Al Idrus

"Saya seperti lelaki di luar sana yang ada naluri untuk ada isteri dan ada anak. Bila saya tua ada orang yang jaga saya. Sampai masanya Insya-Allah,” jelasnya lagi.

Sharnaaz Nafi Pernah Bercinta Dengan Anis Al Idrus

"Biar saya simpan dulu sebarang kenyataan yang boleh memudaratkan dan membuatkan saya menyesal kemudian hari.

"Saya rasa sudah cukup matang untuk berhadapan dengan perkara ini dan ia kerana pengajaran daripada pengalaman lalu," ujarnya

Sharnaaz Nafi Pernah Bercinta Dengan Anis Al Idrus

Bagaimanapun, lelaki dia sentiasa mengharap agar dipertemukan dengan seorang wanita yang mampu menjaganya terutamanya ketika sakit.

"Tahun ini saya ingin fokus dengan kerjaya lakonan dan bisnes terlebih dahulu. Selepas berjaya barulah saya nak fikir fasal wanita.

"Siapa yang tidak mahu berkahwin dan mempunyai keluarga, saya sendiri mahu seorang wanita yang boleh menjaga saya terutamanya ketika sakit," ujarnya.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/02/22/sharnaaz-ahmad/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.