Jumaat, 27 Februari 2015

Jumaat, Februari 27, 2015
Stacy Malu Dalam Gembira Dengan Pendedahan Akim | "Saya terkejut apabila mendapat tahu cerita tersebut dan perasaan saya menjadi bercampur-baur. Ada gembira dan ada malu, tetapi apa yang pasti saya tidak bersedia untuk mengulas lebih panjang kerana risau disalah erti oleh sesetengah pihak kerana ini sebuah isu yang sensitif"

Stacy Malu Dalam Gembira Dengan Pendedahan Akim

"Saya rasa mungkin ada sebab tertentu Akim membuat pengakuan itu tetapi buat masa sekarang saya kelu untuk bercakap panjang"

Gembira bercampur malu. Itulah perasaaan yang dialami Stacy berikutan pendedahan Akim Ahmad mengenai status hubungan mereka berdua yang sebenarnya sudah menjalin cinta sejak tiga tahun lalu.

Akim Tak Paksa Stacy Tukar Agama

"Selepas pendedahan itu kami ada berhubung menerusi kiriman teks sahaja. Masing-masing malu dan tidak ada sebarang perbincangan lanjut mengenai rasional tindakan Akim pada pagi Rabu lalu" jelas Stacy bersama Kosmo!

Stacy Malu Dalam Gembira Dengan Pendedahan Akim

Selain itu, Stacy turut mendedahkan dia sudah bersedia untuk menjadi seorang isteri dan juga ibu namun mahu mengukuhkan lagi keadaan semasa di dalam kerjaya sebelum melangkah lebih jauh di dalam kehidupan berkeluarga.

Nampaknya, dengan penjelasan daripada pihak tersebut, mungkin juga Akim sudah bersedia untuk membawa status perhubungan mereka ke arah yang lebih serius.

Malah pendedahan tersebut juga memberikan jawapan bukan sahaja kepada media malah kepada peminat setia mereka berdua.

#Teringat kisah gempar kononnya Stacy dah masuk agama Islam dulu...hehehe

Stacy Kini SAH Memeluk Agama Islam

sumber
http://www.rotikaya.com/stacy-saya-gembira-bercampur-malu/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.