Selasa, 24 Februari 2015

Selasa, Februari 24, 2015
Video: Perangai Sebenar Pengurus Tegar Di Dedah | Kisah penyanyi cilik dari Indonesia yang ditipu kali kedua oelh pengurus peribadinya semakin hangat dengan beberapa lagi komen dan pendedahan terbaru. Terkini pendedahan dari abang Nur JM pastinya akan membuatkan bekas pengurus Tegar, Arif Dolah tidak berasa senang dengan beberapa tuduhan yang dikenakan keatasnya itu. Antara tuduhan yang dikenakan oleh Nur JM terhadap Arif Dolah ialah,

Video: Perangai Sebenar Pengurus Tegar Di Dedah

1. Seorang pengurus yang penipu besar.
2. Seorang pengurus lelaki yang nafsunya hanya kepada dot...dot...dot..
3. Pengurus yang jatuhkan dan busukan orang lain demi kepentingan diri sendiri......

Selain itu Nur Jm turut mendakwa Tegar dihantar pulang ke kampung halamannya tanpa diketahui sesiapa....tetapi Arif Dolah tinggal di hotel.

Tambahnya dalam beberapa hari selepas itu Arif Dolah hilang...hilang dengan dua laptop, satu gopro, satu gitar kepunyaan Tegar serta passport milik Tegar. Dia turut bertanya kemanakah duit simpanan Tegar selama setahun dibawah pengurusannya.

Arif, Bekas Pengurus Nafi Tipu Duit Tegar

Nur JM turut mendakwa selama di Malaysia, dua bulan Tegar disenyapkan hingga ibubapa dan pengursan artis Tegar berasa bimbang akan keselamatannya. Seseorang dihantar mencari..Arif yang bimbang terus menghantar Tegar pulang ke Indonesia, kampung halamannya.

Tegar dikatakan menjadi takut...dikatakan ramai yang dah nampak dan terbabit dalam hal Tegar dan M Arif Dolah...yang katanya telah melanggar undang-undang Islam....

Keluarga Tegar malu dengan kejadian ini...bahkan Nur JM turut mendakwa ada 2/3 lagi artis yang telah terbabit dengan Tegar yang akan dia dedahkan kemudian nanti...

Apapun...alasan dan penafian dari Arif Dolah telah dibuat sebelum ini di media...namun tuduhan terbaru ini pasti akan memanaskan lagi keadaan....adiozzz..


Post by Kezoom.

sumber
Nur JM Mohd - Official Facebook


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.