Sabtu, 7 Mac 2015

Sabtu, Mac 07, 2015
Aksi Amyza Aznan Makan Daging Mentah | Errkkk...ngeri lak admin tengok pelakon Amyza Aznan dengan selambanya memakan daging mentah. Dia masuk Fear Factor ke? Namun itulah yang dia benar-benar lakukan....kalau admin, kompom nak gigit (masuk dalam mulut) pun tak lalu...apetah lagi kalau nak telan....Lain la kalau dah dipanggang kan...huhuhu

Aksi Amyza Aznan Makan Daging Mentah

Raw meat!!!!!
Daging mentah adalah makanan bagi org yg jahat mulut dan suka mengadu domba.
If uols kembang tak tekak? ??? Nantikan drama terbaru arahan director and dictator yg ditakuti dan disegani iaitu @shahrulezad for astro oasis title "bila hati sudah hitam" 
Geli kan? Loyakan?? If korang nk berlakon dgn dia...kena la jgn la plastic ...mentally kena kuat....Jujur dgn acting because his expectation towards actor and acting sngt la tinggii. Kalau tak korang standby je telinga korang. Kompom menanahhhhhhssss

Itulah penjelasan dari Amyza Adnan sendiri..., pasti pengarah ni (shahrulezad) memang sangat tegas orangnya...

Mane-mane pelakon pompuan yang lembik-lembik yang pernah bekerja dengan dia kompom serik dan takut nak bekerja dengan dia lagi kan....hehehehe. Saksikan video beliau dibawah....


sumber
https://instagram.com/amyzaaznan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.