Ahad, 1 Mac 2015

Ahad, Mac 01, 2015
Andrashah Iman Nama Anak Kedua Tomok | Andrashah Iman, itulah nama anak kedua bagi pasangan Tomok dan isterinya Siti Rahaya Abas. Andrashah Iman....mengekalkan huruf A sama seperti abangnya Arrianshah Akid.

Andrashah Iman Nama Anak Kedua Tomok

"Saya dan isterinya telah lama berbincang mengenai nama anak kami, namun sering bertukar-tukar sejak sebulan lalu. Arrian pula sedikit meragam kerana cemburu dengan kehadiran orang baru dalam keluarga.

"Biasalah dulu perhatian diberikan sepenuhnya kepada Arrian namun kita dibahagikan kepada dua. Meragam sikit-sikit tu biasa la budak kan kerana belum biasa lagi dapat adik," kata Tomok sambil tergelak.

Tahniah, Tomok Timang Bayi Lelaki Ke Dua

Sambil melahirkan rasa syukur dan teruja dengan kehadiran cahaya mata lelaki kedua itu pastinya akan menambahkan lagi seri dalam kehidupan rumah tangga mereka berdua.

Andrashah Iman Nama Anak Kedua Tomok

"Alhamdulillah saya bersyukur kerana kali ini segala-segalanya berjalan lebih lancar kerana mempunyai pengalaman daripada kelahiran Arrian dulu.

"Jadi saya dah bersedia dari segi barang persiapan bersalin isteri serta doktor juga telah memberikan tarikh jangkaan bersalin pada Jumaat lalu.

"Isteri saya dimasukkan ke hospital pada Khamis namun sakit bersalin mula terasa jam 10 pagi. Saya berada di samping isteri sepanjang tempoh itu dan lebih kurang jam 1.34 tengah hari, bayi telah selamat dilahirkan," menerusi Berita Harian.

Andrashah Iman Nama Anak Kedua Tomok

Tomok turut berkongsi yang isterinya bakal pulang ke rumah dalam masa terdekat dan menjalani proses berpantang di rumah ibu mentuanya di Keramat. Gambar diatas pula memperlihatkan dua beradik itu ketika si abang amsih bayi...hehehe sejibik daa tembamnya..

sumber
http://www.bharian.com.my/node/37458


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.