Ahad, 29 Mac 2015

Ahad, Mac 29, 2015
Awal Dalam Keadaan Baik - Scha Al Yahya | "Alhamdulillah awal dalam keadaan baik dan stabil. Tiada kecederaan teruk. Walaupun kereta dia rosak teruk, Tuhan masih melindunginya," kata Scha yang diberi pelepasan oleh pengarah untuk melawat suaminya itu di Hospital Besar Melaka.

Awal Dalam Keadaan Baik - Scha Al Yahya

Scha ketika ini sedang menjalani penggambaran telefilem Nota Cinta terbitan Suhan Movies arahan Azma Aizal Yusof di ibu kota.

Awal Dalam Keadaan Baik - Scha Al Yahya

Kira-kira jam 11.15 pagi tadi, kereta BMW 6 Series yang dipandu rakan Awal rosak teruk selepas terbabit nahas berhampiran kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Ayer Keroh ketika mereka dalam perjalanan ke Melaka.

Awal Dalam Keadaan Baik - Scha Al Yahya

Ketika kejadian, Awal dan Izuan dalam perjalanan ke Karnival Jom Heboh, Melaka untuk mengacarakan rancangan Melodi secara langsung.

Dalam pada itu, Awal sempat menghubungi isterinya Scha selepas terbabit dalam kemalangan di Lebuhraya PLUS arah selatan berhampiran Hentian Rehat dan Rawat Ayer Keroh.

Awal Dalam Keadaan Baik - Scha Al Yahya

"Saya sedang menjalani penggambaran di sekitar Kuala Lumpur ketika Awal menghubungi saya tadi. Pada mulanya saya buat macam biasa saja kerana tidak mahu membuatkan kru produksi lain turut panik, namun mereka faham dan memberi pelepasan untuk saya pergi melihat keadaan suami," katanya.


sumber
http://www.bharian.com.my/node/44100


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.