Khamis, 12 Mac 2015

Khamis, Mac 12, 2015
Komen "Merecik" Wak Doyok di Instagram Kilafairy Teruk Di Kritik Peminat | Tindakan Wak Doyok baru-baru ini yang meninggalkan komen yang memberi gambaran negatif di akan Instagram milik Kilafairy mendapat kritikan teruk daripada peminat malah ada di antara mereka melabelkan dirnya sebagai gila se-ks.

Komen "Merecik" Wak Doyok di Instagram Kilafairy Teruk Di Kritik Peminat

Ada juga kalangan peminat menegur perbuatan Kilafairy sendiri yang suka memakai pakaian seksi sehingga mengundang komen negatif peminat terhadapnya.

Komen "Merecik" Wak Doyok di Instagram Kilafairy Teruk Di Kritik Peminat

Apapun, mungkin Wak Doyok sebenarnya menganggap perkara tu sebagai satu gurauan dan dia menjadi dirinya sendiri bagaimanapun tindakannya itu sedikit sebanyak mengundang perkara yang bakal memakan dirinya kembali.

Difahamkan, Kilafairy turut membalas komen Wak Doyok, namun kemudian ianya dipadamkan.

Komen "Merecik" Wak Doyok di Instagram Kilafairy Teruk Di Kritik Peminat

Selain itu, perkataan ‘Merecik’ yang digunakan Wak di dalam komen tersebut kemudiannya seperti menjadi satu trend pula di laman Instagram lebih-lebih lagi di laman Instagram Kilafairy sendiri.

sumber
http://www.rotikaya.com/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.