Jumaat, 27 Mac 2015

Jumaat, Mac 27, 2015
MISTERI: Budak 2 Tahun Seharian Hilang Dalam Hutan Berdekatan Rumah | Kanak-kanak berusia dua tahun yang dilaporkan hilang selepas keluar bermain di sekitar rumahnya di Kampung Tolokoson Kemabong, dekat sini, ditemui selamat.

MISTERI: Budak 2 Tahun Seharian Hilang Dalam Hutan Berdekatan Rumah

Kehilangan mangsa, Healezery Zeandfly Henderi disedari keluarganya selepas dikatakan tidak pulang ke rumah petang semalam sebelum bertindak menghubungi bomba pada 8.13 malam tadi.

Pegawai Perhubungan Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Sabah, Mohd Affendy K Ramin berkata, sebaik dimaklumkan mengenai kejadian itu sepasukan anggota bomba dikerah ke lokasi kejadian untuk gerakan mencari.

MISTERI: Budak 2 Tahun Seharian Hilang Dalam Hutan Berdekatan Rumah

"Bagaimanapun, mangsa gagal ditemui menyebabkan operasi mencari dan menyelamat ditangguhkan pada 11.48 malam tadi.

"Operasi yang disambung semula pagi tadi berjaya menemui mangsa di hutan dalam keadaan bersendirian pada 10.25 pagi tadi," katanya ketika dihubungi, sebentar tadi.

MISTERI: Budak 2 Tahun Seharian Hilang Dalam Hutan Berdekatan Rumah

Menurutnya, kanak-kanak berkenaan ditemui tidak jauh dari lokasi mangsa dilaporkan hilang sebelum ini.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/39672#sthash.ihTvrTrw.dpuf
http://www.beritamalaysia.my/2015/03/budak-2-tahun-disembunyi-selama-18-jam.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.