Selasa, 3 Mac 2015

Selasa, Mac 03, 2015
[7 PIC] Nazim Othman Mengidap Kanser Otak? | Bermula tiga minggu lalu, Nazim Othman telah memuatnaik beberapa gambar dilaman Instagramnya yang memaparkan klinik Otorinolaringologi, ubat, x'ray kepala dan kesan cucuk ditangannya.

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

"Otorinolaringologi adalah spesialisasi medik yang berkaitan dengan studi, diagnosis, dan pengubatan gangguan telinga, hidung, dan tenggorokan (THT). Sub-disiplin ilmu dalam otorinolaringologi meliputi: otologi/ neurotologi, audiologi, bedah kepala dan kanser leher; otorinolaringologi pediatrik dll.

Kemudian dia memuatnaik gambar ubatan yang dikatakan sebagai ubat migrain, selsema, sinus dan beberapa lagi.

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

Gambar ketiga pula Nazim memuatnaik tanganya yang telah dimasukan air...(agaknya laaa) di sebuah hospital swasta di Kajang...

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

Selepas itu gambar keputusan scan MRI dibahagian otak beliau...ada peminat mengatakan (memberikan komen) terdapat tumor di bahagian kanan? errkk...betul kaaaa??

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

Akhir sekali gambar pil yang harus ditelan Nazim, 8 biji sekaligus..."8 Dexamethasone . Twice a day . I'm a fighter."

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

Peminat beliau terus memberikan kata semangat...bahkan ada juga peminat yang merespon tempat dan doktor untuk merawat kanser di Ipoh.

Nazim Othman Mengidap Kanser Otak?

Apa sekalipun, kami berdoa agar Nazim Othman tabah...insyaallah ada penawarnya nanti. Menurut beberapa laporan media hiburan, sehingga kini Nazim belum lagi memberikan kenyataan rasmi mengenai gambar-gambar ini...

sumber
Instagram Nazim Othman


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.