Selasa, 17 Mac 2015

Selasa, Mac 17, 2015
Nazim Othman Selamat Jalani Pembedahan | “Thank you, tapi saya nak orang faham yang saya ok, saya kuat semangat dan Alhamdulillah saya sedang dalam proses sembuh,” kata Nazim Othman ketika melayan salah satu komen peminatnya.

Nazim Othman Selamat Jalani Pembedahan

Kepada Nazim, teruskan berjuang dan kami yakin, jika sudah sihat nanti pasti Nazim akan berkongsi mengenai penyakit yang dihidapinya dan juga pengalaman dirinya ketika berada dalam situasi sebelum dan selepas pembedahan dijalankan.

Nazim Othman baru-baru ini dilaporkan
 telah berjaya menjalankan pembedahan yang paling penting, dan dalam beberapa gambar terbaru yang dimuat naik, beliau dilihat lebih gembira.

Malah selain sudah mula menjawab dan melayan soalan daripada peminatnya, sempat juga Nazim menerangkan situasinya ketika ini kepada salah seorang yang bertanya. Yang pasti jawapan yang diberikan Nazim jelas memberitahu keadaan dirinya ketika ini.


Nazim Othman Selamat Jalani Pembedahan

Apa pun, sama-samalah kita doakan agar Nazim Othman diberikan kesihatan tubuh badan. Kalau betul dah jalani pembedahan, semoga semakin sihat selepas ini. Banyakkan berehat dan jangan buat kerja keras sangat.
sumber
rotikaya


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.