Rabu, 4 Mac 2015

Rabu, Mac 04, 2015
Nazim Othman Ucap Terima Kasih Pada Yang Doakannya | "Embracing the little things in life with a good friend of mine. Kita cuma perlu mereka yang menampakkan sisi jujur dan ikhlas bukan sekadar kata-kata. Alhamdulillah walaupun kawan saya tak ramai, seorang dua yang membuktikan keikhlasan itu sudah cukup sempurnakan hidup ini. Terima kasih juga kepada semua yang mendoakan kesejahteraan saya. Saya bersyukur. Semoga kita semua dirahmatiNya. Amin. #Allahknowsbest"

Nazim Othman Ucap Terima Kasih Pada Yang Doakannya

Itulah tulisan terbaru dari Nazim Othman yang sangat berterima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatannya.

Bella Teguh Di Belakang Nazim Othman

Nazim sehingga kini masih merahsiakan penyakit yang dihidapinya. Setakat ini dia hanya memuatnaik beberapa gambar tentang keadaan kesihatannya kini.

Rata-rata peminat terus menerus mendoakan kesihatan buat Nazim, mengharapkan Nazim segera sembuh. Kami juga doakan agar beliau tabah menghadapi ujian dariNYA ini...

sumber
https://instagram.com/nazimothman/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.