Khamis, 5 Mac 2015

Khamis, Mac 05, 2015
Pesakit Bengang Hospital Suruh Tidur Dalam Tandas | Seorang jurujual di England bengang bila dia ditempatkan di dalam tandas sebuah hospital kerajaan sementara menunggu pembedahan dilakukan.

Pesakit Bengang Hospital Suruh Tidur Dalam Tandas

Menurut Darren Walters, 36, ketika kejadian dia sepatutnya menjalani pembedahan buasir di Hospital Huddersfield Royal di England itu.

Setibanya dia di hospital, Walters mendakwa dia telah diberi nama pesakit yang salah dan bakal menjalani pembedahan lain.

Jelasnya, apabila kesilapan itu disedari, pihak hospital telah menangguhkan pembedahan dalam tempoh yang lama dan sementara itu dia telah diberikan sebuah katil.

Pesakit Bengang Hospital Suruh Tidur Dalam Tandas

Malangnya, katil itu diletakkan di dalam sebuah tandas yang sempit, dan dia diminta untuk tidur di situ sementara pembedahan dilakukan.

"Saya menghantar gambar itu kepada isteri dan dia meminta saya keluar dari hospital berkenaan, tapi saya enggan dan terus menunggu pembedahan dilakukan.

Pesakit Bengang Hospital Suruh Tidur Dalam Tandas

"Pihak hospital memberitahu mereka telah lakukan yang terbaik untuk saya sebagai pesakit.

"Saya pasti tiada pesakit di dunia ini yang mahu berada di dalam tandas sebuah hospital apabila sedang sakit," jelasnya.

#Hehehe...sian dia...mungkin ni pertama kali pesakit hospital kena tidur dalam tandas...buruk2 Hospital Mesia pun tak de la sampai camnih....

sumber
http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2015/03/04/tandas-hospital/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.