Rabu, 11 Mac 2015

Rabu, Mac 11, 2015
Video: Emma Maembong Menitis Air Mata  Bila Mengenangkan Zizan Razak | Menitis airmata Emma Maembong atau Fatimah Rohani Binti Ismailapabila media bertanyakan status terkininya bersama Zizan Razak.

Video: Emma Maembong Menitis Air Mata  Bila Mengenangkan Zizan Razak

Emma dalam pada itu tidak menafikan dirinya masih menyanyangi Zizan dan soal jodoh hanya diserah kepada ketentuan ilahi.

Selain itu, Emma juga memberitahu bahawa ketika ini dia masih berhubung dengan Zizan dan tidak menolak seandainya ditakdirkan untuk mereka kembali bersama.

“Tiada siapa yang mahukan semua ini jadi (berpisah) tetapi kami masih berhubung dan berkawan. Masing-masing sekarang sibuk dengan penggambaran. Saya tidak pernah kata yang saya benci dia. Kalau mungkin kami ada jodoh pada masa akan datang atau tiada, saya terima,” katanya.sumber
http://www.astrogempak.com.my/ArticleDetails/tabid/597/ArticleID/149524/Video-Menitis-Airmata-Saat-Ditanya-Status-Sebenar-Dengan-Zizan-Razak.aspx


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.