Selasa, 24 Mac 2015

Selasa, Mac 24, 2015
Zamarul Rindukan Diana Rafar, Zahirkan Rasa Hati di Instagram | Andai hati masih di cuit kenangan lalu kami pasti ia petanda mengatakan anda sebenarnya masih inginkan kenangan itu. Mungkin itulah yang cuba dikatakan Zamarul Hisham terhadap bekas isterinya, Diana Rafar. Tulis Zamarul di laman Instagramnya,

Zamarul Rindukan Diana Rafar, Zahirkan Rasa Hati di Instagram

"Hujan hujan ni..tiba2 rindu pulak kat minah ni... @dianarafar lu buat apa beb.. Tak rindu gak ke? Ooppppss ini caption berani mati wooo.."

Diana Rafar Kekal Positif Selepas Perceraian

Hingga kini sejak peristiwa Januari lalu, Diana Rafar pernah membuat kenyataan kepada media tentang kemungkinan yang tidak akan ditolak andainya jodoh mereka masih panjang.

Zamarul Rindukan Diana Rafar, Zahirkan Rasa Hati di Instagram

Zamarul Rindukan Diana Rafar, Zahirkan Rasa Hati di Instagram

Mungkin doa peminat serta Qada dan Qadar mampu menyatukan kembali jodoh pasangan sweet ini seperti dulu? Insyaallah...kita sama-sama doakan yang terbaik buat mereka.

sumber
https://instagram.com/p/0j9mGojfu3/?taken-by=zamarulhisham93


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.