Rabu, 4 Mac 2015

Rabu, Mac 04, 2015
Zizan Anggap Yasmin Sebagai Kakak Bukan Kekasih | Akhirnya segala teka-teki cinta baru yang berkait dengan pelawak Zizan Razak bersama 'orang kuat Astro' terjawab pada sidang media selepas berakhirnya pratonton filem Cicakman 3, di ibu negara malam tadi.

Zizan Anggap Yasmin Sebagai Kakak Bukan Kekasih

Hero filem arahan Yusry Abdul Halim itu bagaimanapun menganggap kontroversi yang melanda dirinya sejak dua minggu lalu sebagai fitnah.

"Rasa kelakar bila dapat tahu isu ini keluar, tak tahu macam mana perkara ini boleh timbul dan tak tahu ini fitnah jenis apa. Saya menganggap Puteri Yasmin Megat Zaharuddin itu seperti kakak saya di luar dan manager atau bos saya ketika bekerja. 

"Saya menyokong apa yang dikatakan Yasmin ia sebagai suatu fitnah. Apa pun saya tidak kecewa dengan apa yang berlaku kerana semakin banyak benda positif yang ingin saya buat banyak pula perkara negatif timbul, saya percaya ia adalah dugaan yang harus saya terima untuk tahun ini," katanya.

Sebelum ini, Zizan dikatakan mempunyai hubungan istimewa dengan Yasmin yang juga Naib Presiden GenNext Astro, sehingga hubungannya dengan kekasihnya yang juga pelakon, Emma Maembong retak.

Bagaimanapun, Zizan enggan menjawab mengenai status hubungannya bersama Emma Maembong hingga setakat ini.

Yasmin yang ditemui media pada suatu majlis di ibu negara, berkata dia sudah pun memberikan kenyataan tentang apa yang dirasakan wajar sebelum ini.

"Tidak ada kebenaran (mengenai dakwaan hubungan dengan Zizan), saya tahu anda semua pun tahu.

"Saya tidak akan membuat sidang media untuk menjelaskan perkara itu lagi," katanya.

sumber
http://www.bharian.com.my/node/38369


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.