Khamis, 23 April 2015

Khamis, April 23, 2015
Asrama Terbakar, 21 Pelajar Malaysia Terlibat | 21 orang pelajar Malaysia di Russian National Research Medical University terlibat dalam satu insiden kebakaran membabitkan asrama penginapan yang didiami mereka di Moscow, Rusia malam kelmarin.

Asrama Terbakar, 21 Pelajar Malaysia Terlibat

Kementerian Luar dalam satu kenyataan berkata, kejadian itu berlaku pada pukul 11.30 malam, kesemua pelajar tersebut telah dihantar ke hospital dan mendapat rawatan sebagai pesakit luar, manakala tujuh daripadanya masih menerima rawatan lanjut.

Pelajar yang masih menerima rawatan lanjut ialah Mohannan Pattu, Pavin Raaj Selva Kumar, Praveena Sunthar Raj, Chen Wei Jun, Naveen Anbalakan, Zainal Nastaiin dan Sharath Raj.

Maklumat lanjut berkaitan perkembangan semasa kejadian dan keadaan para pelajar boleh diperoleh dengan menghubungi Timbalan Ketua Perwakilan Kedutaan Besar Malaysia Moscow, Francisco Munis di talian 7449 147 1512/15/23. - KOSMO!

sumber
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2015&dt=0423&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_25.htm


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.