Selasa, 21 April 2015

Selasa, April 21, 2015
Butik Bocor, Hafiz Hamidun Dakwa Rugi RM100,000 | Hafiz Hamidun kerugian hampir RM100,000 apabila berlaku kebocoran pada siling di butik pakaian miliknya iaitu Mikraj Concept di Empire Damansara sehingga dilimpahi air.

Butik Bocor, Hafiz Hamidun Dakwa Rugi RM100,000

Kata Hafiz, keadaan itu membuatkan terpaksa memindahkan kesemua barangan jualan pada 31 Mac lalu di pejabat syarikat rakamannya iaitu Arteffects International di Neo Damansara.

"Butik itu beroperasi sejak September tahun lalu dan masalah siling bocor memang selalu timbul.

"Tetapi pihakpengurusan buat acuh tidak acuh dengan masalah itu dan paling teruk butik saya umpama kawasan air terjun.

"Saya kecewa dengan sikap mereka yang langsung tidak bertanggungjawab," katanya.

Kata Hafiz, pihaknya akan mengambil tindakan terhadap pengurusan pusat beli belah berkenaan sekiranya mereka masih lagi enggan bertanggungjawab.

Sementara itu, mengenai album I Love Rasulullah, ia memuatkan sebanyak sembilan lagu iaitu Penyelamat, Habeeb, Bukti Cintaku, Lawkana Bainana, Kasih Padamu, Sollu Ala Khairil Anam, Pemergian Rasul, Ya Rasul dan Tolaal Badru Alaina.

Tambah Hafiz lagi, album tersebut mempunyai kelainan berbanding sebelumnya kerana ia lebih terarah kepada konsep pop.

"Alhamdulillah, sejak diedarkan di pasaran seluruh Malaysia, angka jualan album mencecah 13,000 unit.

"Mungkin kerana pasarannya berkonsepkan digital seperti di iTunes, Spotify, Deezer, Kkbox dan portal CD Nasyid membuatkan album ini laku. Alhamdulillah," ujarnya.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/04/21/hafiz-hamidun-bocor/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.