Khamis, 16 April 2015

Khamis, April 16, 2015
Gambar Kekasih Hati Shila Amzah? | Sebelum ini ada web tempatan mendedahkan yang Shila Amzah kini sedang dilamun cinta dengan seorang jejaka bernama Haikal.

Gambar Kekasih Hati Shila Amzah?

Bermula dengan caption bunga-bunga cinta dan sekeping gambar menaiki sebuah kereta Porsche menerusi Instagramnya, kini pihak media sosial mendedahkan lagi beberapa keping gambar lelaki tersebut yang dikatakan sedang bercinta dengan penyanyi itu.

Gambar Kekasih Hati Shila Amzah?

Dikatakan Shila Amzah mula mengenali Haikal menerusi rakaman video klip terbarunya. Sejak dari itu hubungan mereka mulai rapat dan kerap bertemu.

Gambar Kekasih Hati Shila Amzah?

Malah beberapa komen daripada pelbagai sumber menguatkan lagi dakwaan bahawa mereka berdua sedang dilamun cinta.

Gambar Kekasih Hati Shila Amzah?

Selain itu lelaki bertuah yang bernama Haikal ini juga beberapa kali telah meninggalkan komen di Instagram Shila Amzah namun ianya tidak disedari umum.

Gambar Kekasih Hati Shila Amzah?

Apapun, semoga hubungan mereka kukuh hingga ke jinjang pelamin. Kesian kat Shila yang dah beberaapa kali kecewa kerana cinta.

sumber
http://www.ohbulan.com/eksklusif-siapa-lelaki-bernama-haikal-ini-di-hati-shila-amzah/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.