Isnin, 27 April 2015

Isnin, April 27, 2015
Gambar Majlis Aqiqah, Cukur Jambul Anak Fizz Fairuz & Almy Nadia | Bertemakan warna merah jambu, majlis cukur jambul dan aqiqah untuk Nur Afrina Arianna, anak pasangan Fizz Fairuz dan isterinya turut diadakan juga buat anak angkat Almy Nadia, Nur Afrina Darwisyah. Jelas terpancar sinar bahagia buat kedua-dua pasangan ini yang menerima kunjungan rakan dan saudara mara mereka bagi meraikan majlis tersebut. Semoga si comel Nur Afrina Arianna menjadi anak yang solehah buat kedua ibubapanya satu hari nanti. Amin.

Gambar Majlis Aqiqah, Cukur Jambul Anak Fizz Fairuz & Almy Nadia

Dalam pada itu, Almy Nadia memberitahu dia takut untuk mendedahkan gambar anaknya, Nur Afrina Arianna sejak bayi itu dilahirkan di kerana risau dengan kutukan yang bakal diterima.

Tambah Almy, dia kini bersedia untuk berkongsi gambar anaknya kepada umum selepas dua bulan anaknya dilahirkan.

"Pada mulanya bukan saya tidak mahu berkongsi wajah anak kepada umum tetapi saya mengambil pendekatan supaya lebih berhati-hati kerana risau kutukan yang bakal diterima oleh orang yang digelar keyboard warrior.


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.