Isnin, 27 April 2015

Isnin, April 27, 2015
Gambar Sado Ajai Yang Terkini | Sempena musim selebriti tayang ke"sado"an badan, kali ini tampil pula Ajai, komposer terkenal di Malaysia menampilkan bentuk badan dan ototnya yang kini kian membesar setelah terlibat dalam aktiviti membina badan.

Gambar Sado Ajai Yang Terkini

Dek kerana beberapa foto yang dikongsikannya menerusi laman sosial, difahamkan ramai yang mengecam tindakan Ajai itu. Namun balas Ajai,

Gambar Sado Ajai Yang Terkini

"Pada saya isu tersebut tidak sepatutnya timbul kerana semua orang tahu saya cuma tidak memakai baju dan masih lagi berseluar bukannya gambar tersebut menunjukkan saya bogel. Saya tidak kisah orang ingin mempertikaikan perkara itu kerana ia merupakan pendapat masing-masing"

Gambar Sado Ajai Yang Terkini

“Mulut orang bukan kita boleh tutup. Perkara seperti ini tidak perlu menjadi persoalan kerana ia hanyalah perkongsian aktiviti saya kepada peminat,” katanya yang turut memandang perkara tersebut daripada sudut positif.

Gambar Sado Ajai Yang Terkini

Kata Ajai, dia berkongsi gambar tersebut adalah untuk memberi motivasi kepada para pengikutnya di laman Instagram supaya mereka juga turut mengamalkan gaya hidup sihat sepertinya.


sumber
http://www.rotikaya.com/tayang-badan-di-instagram-ajai-tidak-kisah-teguran-ramai/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.