Rabu, 29 April 2015

Rabu, April 29, 2015
Jambang, Sharnaaz Ahmad Nafi Tiru Style Wak Doyok | Sharnaaz Ahmad mulai sayangkan jambang disimpannya walaupun ada pihak yang mempersendakan langkah itu kononnya cuba meniru personaliti fesyen, Wak Doyok.

Jambang, Sharnaaz Ahmad Nafi Tiru Style Wak Doyok

Kata lagi Sharnaaz Ahmad, dia hanya akan mengambil langkah mencukur jambang tersebut sekiranya tidak sesuai untuk watak yang bakal dibawa untuk projek seterusnya.

“Saya simpan jambang bukan untuk suka-suka tetapi atas dasar kerja sebagai seorang pelakon untuk menjayakan telefilem Hidupku Solatku Matiku.

"Insya-Allah untuk telefilem seterusnya, tengoklah sesuai atau tidak penampilan saya macam ni… Kalau tak sesuai, saya potong tapi sayanglah pulak,” katanya.

Dalam pada itu, bercerita mengenai sesetengah pihak yang cuba samakan jambangnya dengan Wak Doyok, Shanaaz melahirkan rasa kecewa kerana ramai lagi ikon jambang yang boleh dijadikan contoh.

Jambang, Sharnaaz Ahmad Nafi Tiru Style Wak Doyok

Dia juga sudah malas nak ambil peduli kerana jambang yang disimpan itu hanya untuk watak dalam sebuah lakonan dan ia tiada kaitan dengan mana-mana individu.

“Saya pun tak faham kenapa orang nak samakan saya dengan Wak Doyok sedangkan ramai lagi orang lain yang berjambang.

“Tak kisahlah nak bandingkan kami berdua ke macam mana, mulut manusia tak boleh tutup tapi saya simpan jambang untuk lakonan,” katanya mengakhiri perbualan.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/04/29/sharnaaz-jambang/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.