Jumaat, 17 April 2015

Jumaat, April 17, 2015
Luahan Isteri Mangsa Lelaki Yang Maut Di Pukul Kerana Di Tuduh Curi Lembu : Beberapa hari lalu, seorang lelaki maut selepas dibelasah teruk penduduk kampung kerana disyaki mencuri lembu di Kampung Pengkalan Maras, Terengganu.

Luahan Isteri Mangsa Lelaki Yang Maut Di Pukul Kerana Di Tuduh Curi Lembu

Mangsa yang tinggal di Kampung Chendering kemudian dihantar ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) untuk rawatan kecemasan, namun mangsa disahkan meninggal dunia pada jam 3.30 petang 14 April 2015.

Hari ini, seorang pengguna laman sosial tampil menceritakan kejadian sebenar. Menurutnya, tindakan menghukum mangsa dengan memukulnya adalah tindakan terburu-buru kerana kejadian itu hanya berpunca daripada salah faham.

Kejadian itu telah memberikan kesan tragis dan sangat besar buat isteri mangsa.

Luahan Isteri Mangsa Lelaki Yang Maut Di Pukul Kerana Di Tuduh Curi Lembu

Beliau sempat meluahkan perasaan sayunya terhadap kehilangan arwah suaminya itu.

Menurut laporan media, 5 suspek penduduk kampung yang dipercayai terbabit memukul mangsa telah ditahan Polis. Semoga keadilan dapat ditegakkan buat allahyarham dan keluarga mangsa.

sumber
http://terengganutimes.com/luahan-sayu-isteri-lelaki-mati-dipukul-kerana-dituduh-curi-lembu


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.