Rabu, 22 April 2015

Rabu, April 22, 2015
Ozlynn "KONTROL" Jihan Raja Lawak? | Dalam duk diam, tak dak isu yang besar-besar pun ada juga orang nak bergosip pasal Johan Raja Lawak dan  keluarga bahagianya. Pelik jugak kan....

Ozlynn "KONTROL" Jihan Raja Lawak

Menurut portal hiburan tempatan, ketika kuat kedengaran khabar angin mengatakan bahawa kehidupan Johan Raja Lawak telah dikongkong isterinya.... malah ada yang mendakwa bahawa segala tindak-tanduk dan keputusan yang hendak dibuat oleh pelawak itu perlu disaring oleh isterinya, Ozlynn Wati terlebih dahulu. Wowww!!! Apa benarin inih??? Ozlynn yng diajukan soalan itu berkata,

Ozlynn "KONTROL" Jihan Raja Lawak

“Bagi saya, tidak timbul soal saya mengongkong Johan kerana apa yang saya buat adalah untuk kebaikan Johan juga. Kebetulan saya terlebih dahulu menceburi bidang ini berbanding Johan yang kerjaya seninya baru bermula sekitar 2007”

“Sepanjang tempoh itu juga, dah banyak pengalaman yang saya lalui dan apa yang saya lalui dulu itulah yang saya jadikan panduan untuk membantu kerjaya seni Johan pula,” tambah Ozlynn yang juga merupakan pelakon dan juga model sebelum ini.

Ozlynn "KONTROL" Jihan Raja Lawak

Ozlynn "KONTROL" Jihan Raja Lawak

Selain itu, Ozlynn juga mengakui bahawa dia banyak menasihati Johan mengenai tawaran pekerjaan yang datang kepada pelawak tersebut dan dalam masa yang sama turut memastikan Johan sentiasa mengikut jadualnya kerana pelawak itu terlalu sibuk ketika ini.

#Hurmm...macam-macam hal la derang nieyy...nakai tawww...

sumber
http://www.rotikaya.com/ozlynn-nafi-dakwaan-kongkong-johan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.